Het werkt!

Het werkt!

geplaatst op: 02-06-2016

Ik weet het uit ervaring: dingen doen waar niet je gevoel is gaat niet goed. Zonder dat je het door hebt verlies je een stukje van jezelf. Ik heb hier van geleerd. Ik heb een workshop ontwikkeld waarmee ik mijzelf heb geholpen, maar ook zeker anderen. Het werkt!

Ik was 6 weken thuis geweest, een samenloop van privé- en zakelijke factoren, en ik weet het nog heel goed: het was zaterdag 2 januari 2016 en ik kreeg opeens mijn ingeving: ik wil met ontwikkeling bezig zijn! De contouren van mijn workshop begonnen te ontstaan. Ik probeerde de workshop uit in mijn privé netwerk, wat zeer succesvol bleek. Ik zei tegen mijn manager dat dit ook heel goed bij ING zou kunnen werken. Mijn manager zag mijn opgetogen gezicht en zei dat ik het gewoon eens in het klein moest uitproberen.

Dit heb ik gedaan! Ik kon bij een afdeling binnen ING toelichten wat de workshop inhield en nog geen 6 uur later had ik ruim 30 aanmeldingen. Perplex en opgetogen was ik! Uiteindelijk hebben 43 medewerkers van deze afdeling meegedaan. "Er is nog nooit zoveel op onze afdeling over ontwikkeling gesproken!" was wat een deelneemster enthousiast zei. Ik ben supertrots op de 100% aanbevelingsscore en wat het de deelnemers op heeft geleverd. Het werkt!