Over Irene

Als je met een nieuwe blik kijkt is er veel meer mogelijk dan je denkt!

Mijn naam is Irene van der Laan. Ik ben getrouwd met Richard. Samen hebben wij drie kinderen: Tamara 17, Marieke 16 en Stef 13 jaar.

Mijn twee missies:

1. Leuk werk, nu en in de toekomst. Op verschillende manieren geef ik hier uiting aan. Zo ben ik werkzaam binnen ING als HR Businesspartner. Heb ik mijn eigen bedrijf “Het Nieuwe Kijken EN Doen.” En ben ik aangesloten bij “Factor Vijf”

2. Ouders en kinderen laten ervaren hoe mooi het is om samen te lezen. Dit kleine intieme moment van geluk, draagt bij aan het samen gelukkig zijn. Op dit moment schrijf ik een kinderboek, met hulp van de schrijfster Christine Pannenbakker.

Leuk werk, nu en in de toekomst!

Ooit had ik een onbewuste strategie: regie houden door continu nieuwe dingen te doen, zonder dat het uitmaakte wat het inhield. Echter, ik ben erachter gekomen dat dit op de lange termijn niet vol te houden is. Gewoonweg omdat je niet de dingen doet waar je blij van wordt. Vanuit deze ervaring is mijn workshop ontstaan. Zie voor mijn complete verhaal de presentatie hier onder. 

Mijn publicaties:

Vanuit inspiratie in beweging: dat is waar ik in geloof en vanuit acteer

  • Zelf regie nemen, met plezier werken en continu waarde toevoegen. Zeker in deze tijd waarin alles zo snel gaat, is dit van belang. Ik heb een workshop voor teams ontwikkeld. Alle teamleden worden zich bewust van hun eigen talenten en die van hun collega's. Hierdoor wordt de samenwerking en resultaten verbeterd. Er komt zoveel inspiratie los, dat medewerkers er zeker mee aan de gang gaan. Voor meer informatie, verwijs ik graag naar het kopje "voor teams".

  • Ik maak deel uit van de Werkgroep "Toegevoegde Waarde" bij een grote Zorginstelling. Wat kan je als organisatie doen om toegevoegde waarde te stimuleren bij alle medewerkers.
     
  • Als gezelschapslid van Factor vijf geef ik lezingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en begeleid ik "Kies je Koerskaarten" en/of "het tot stand brengen van I-deals".
     
  • Binnen ING werk ik als HR Businesspartner in een HR Impactteam. Faciliteren dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en blijven leren, dat is waar ik mij mee bezig houd.