Privacy Verklaring

PRIVACY VERKLARING

Ons privacy- en cookiebeleid
Wanneer je gebruik maakt van de diensten van Het Nieuwe Kijken EN Doen, dan laat je  gegevens bij ons achter. Deze gegevens worden door ons met respect behandeld en de privacy hiervan is voor ons van groot belang.

Dit betekent dat wij ons houden aan de regelgeving zoals opgesteld in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

In het onderstaande overzicht kun je lezen wat we allemaal doen met je gegevens. Dus welke gegevens we  verzamelen, waarom we dat doen en wat we met die gegevens doen. Dit geldt ook voor cookies. Onze website maakt gebruik van cookies en we zijn verplicht uit te leggen wat cookies zijn en wat we hiermee doen.

Cookies
Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het device (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het device. Cookies zijn er in verschillende soorten.

Voor het functioneren van onze website maken wij gebruik van de onderstaande cookies:

  • functionele cookies (sessies). Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om jouw bezoek aan onze website gebruiksvriendelijk te maken. Hiervoor is geen cookie-melding verplicht
  • analytic cookies: om te kunnen analyseren hoe onze website door bezoekers wordt gebruikt en naar aanleiding daarvan verbeteringen te kunnen doorvoeren

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Volgens onze instellingen is het Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij hebben deze dienst zo ingesteld dat de IP-adressen worden geanonimiseerd.

De informatie die door Google wordt verzameld, wordt overgebracht naar en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Er is met Google een standaard verwerkersovereenkomst afgesloten. Wij hebben geen invloed op het gebruik van de data door Google en/of derden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk worden verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Google houdt zich aan de privacy beginselen van en zijn aangesloten bij Privacy Shield van het Amerikaanse Ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie. Voor meer informatie over deze gegevensverwerking kun je de privacy verklaring van Google lezen.

In je browser kun je de instellingen rond het gebruik van cookies desgewenst aanpassen. Ook kun je eventueel handmatig cookies verwijderen. Voor meer informatie verwijzen we naar de  handleiding van je browser.

Persoonsgegevens bij afname van een product
Als jij je via de website of via jouw bedrijf inschrijft voor een workshop, coaching dan wel een adviesopdracht, dan vragen we om persoonsgegevens. Veel hoeven we niet te weten, maar een aantal zaken wel. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom: 

  • Voor- en achternaam: Zodat we weten wie welk product afneemt;
  • Privé-adres: Dit hebben we  alleen nodig als wij jou een factuur sturen. Als je via je bedrijf bent ingeschreven, dan hebben we dit uiteraard niet nodig;
  • Bedrijfsnaam: Zodat we weten bij welk bedrijf je werkt. Daar ik zelf ook werk bij ING, doe ik uit belangenverstrengeling geen zaken met ING;
  • Facturatiegegevens: Zodat we weten waar de factuur heen gestuurd kan worden;
  • E-mailadres: Zodat jij anoniem een evaluatie kunt invullen, dat doen we via Google Formulieren;
  • Mobiel telefoonnummer: Zodat we je kunnen bereiken wanneer dat echt nodig is;
  • Deelnamehistorie: Zodat we weten welke dienst jij hebt afgenomen.

Persoonsgegevens inkijken
Wil je je persoonsgegevens inkijken? Je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per e-mail: irene@hnked.nl

Derden
Je persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. De website is professioneel bij Brosis.nl afgesloten. 

Bewaartermijn
We bewaren je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt en in lijn met de wettelijk verplichte fiscale bewaartermijn van 7 jaar. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via irene@hnked.nl. 

Inzien, veranderen of verwijderen van persoonlijke informatie
Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur ons een mailtje naar irene@hnked.nl met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens. 

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij jou graag als er klachten zijn over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens
Privacy is belangrijk en nemen we serieus. 

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen: 

  • Servers en apparaten zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. 
  • Wij gebruiken sterke wachtwoorden;
  • Alle informatie staat in de I-cloud van Apple. Apple gebruikt end-to-end-codering. Niemand anders, zelfs Apple niet, heeft toegang tot de informatie die met end-to-end-codering is beveiligd;
  • Een backup wordt gemaakt en met sterke wachtwoorden beveiligd;
  • We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.

Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen: irene@hnked.nl, 06 23 23 51 94.

Laatste update: 28 mei 2018