Reacties deelnemers workshop

Laat een berichtje achter met jouw ervaring!

Anoniem 
Ik denk met plezier terug aan de bijeenkomst :-) In de praktijk heb ik minder last van stress, omdat ik beter mijn tijd bewaak!
Anoniem 
Ik heb een gevoel van een nieuwe uitdaging gekregen / voldoening. Dit komt omdat ik nieuwe werkzaamheden heb opgepakt.
Anoniem 
Door de workshop kom ik nu meer voor mezelf op. Dat heeft mij veel rust gegeven.
Anoniem 
Dankzij de workshop ben ik nog meer gaan participeren/aansluiten bij activiteiten die mij aanspreken en waarbij ik een positieve of creatieve bijdrage kan leveren. Het heeft mij meer werkplezier en energie opgeleverd.
Anoniem 
Na de workshop ben ik meer gaan doen wat ik leuk vind, daar ben ik goed in! Dit heeft mij meer werkplezier gegeven.
Anoniem 
De workshop heeft veel effect gehad. Nu, ruim 3 maanden verder, constateer ik dat ik meer rust en zelfwaardering heb gekregen. Dit komt omdat ik met een meer neutrale en open blik kan kijken/waarnemen. Ook naar mezelf!
Anoniem 
Na het volgen van de workshop ben ik meer lef gaan vertonen en dat heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven.
Anoniem 
De workshop heb ik 3 maanden geleden gevolgd. Ik ben meer ontspannen met mijn werk bezig. Het blijft druk, maar mijn gevoel is anders. Ik ga met plezier naar het werk en ben ook thuis meer ontspannen.
Jopie van Groesen 
Een leuke, verhelderende workshop waarin we als team geleerd hebben hoe we onze talenten goed kunnen inzetten. We gaan er zeker mee aan de slag.
Douwe Brouwer 
Ik heb Irene leren kennen als iemand die altijd mogelijkheden blijft zien. In die geest heeft ze een bijzonder krachtig instrument ontwikkeld waarbij ik met genoegen de rol van proefkonijn heb vervuld. In haar coaching komt ze snel tot de kern, laat je flauwekul maar thuis. Daarbij is het 'what you see is what you get'. Vraag je je wat je koers moet zijn, zie je vooral belemmeringen, of wat moet je verder met je baan? Kies voor Irene van der Laan!